Wil je een portret door mij laten maken? Dan zijn er verschillende opties. De prijs is afhankelijk van het formaat, het aantal afgebeelde personen en eventuele extra’s, zoals kleding met veel details. Hieronder vind je een overzicht van alle opties en de bijbehorende tarieven. Heb je een speciaal verzoek die hier niet genoemd wordt? Neem dan contact met mij op om de mogelijkheden te bespreken.

  • A5 formaat 1 persoon – €100,-
  • A4 formaat 1 persoon – €150,-
  • A3 formaat 1 persoon – €200,-
  • A2 formaat 1 persoon – €250,-

Voor elk volgende persoon op hetzelfde papier reken ik €100,- extra (A5 formaat uitgezonderd, daar past maximaal 1 persoon op).

Voor gedetailleerde elementen zoals kleding met een drukke print of extra object, reken ik een meerprijs. Dit is afhankelijk van hoeveel extra werk ik eraan zal hebben. Dit wordt vooraf besproken en ik bepaal ook vooraf de prijs, dus geen verassingen achteraf.

De betaling verloopt in twee delen. Voor ik begin, betaal je 25% van het totale bedrag. Pas na goedkeuring van het eindresultaat betaal je het resterende bedrag.

Het is mogelijk om het portret te laten verzenden. Ik verstuur het pakket met PostNL. Ik raad aan om het verzekerd te laten verzenden. Het risico is voor de koper.